پر کردن خلا نیروی انسانی سایبری با هوش مصنوعی

کمبود نیروی انسانی برای مقابله با تهدیدات سایبری باعث شده شرکت‌ها به توان ماشین روی بیاورند.

کمبود نیروی انسانی برای مقابله با تهدیدات سایبری باعث شده شرکت‌ها به توان ماشین روی بیاورند.

بسیاری از افراد داوطلب کار در امنیت سایبری دارای سطح مهارتی کافی نیستند و این مساله باعث مشکلاتی در جذب نیرو برای صنعت سایبری شده است. به گفته انجمن کنترل و بازرسی سیستم‌های امنیتی کمتر از یک نفر از هر چهار نفری که برای شغل‌های امنیت سایبری درخواست می‌دهند، احراز صلاحیت می‌شوند. به پیش‌بینی این سازمان تا سال 2019 کمبود نیروهای شایسته باعث کمبود دو میلیون متخصص امنیت در سراسر جهان خواهد شد.

از سوی دیگر مجرمان سایبری می‌توانند هزاران کامپیوتر را در قالب بات‌نت‌ها فرماندهی کنند و آن‌ها را برای حمله‌های سایبری به کار گیرند.

 

در واکنش به این مساله بعضی شرکت‌ها در حال تکیه بر هوش مصنوعی هستند تا حجم زیاد کار امنیتی خود را مدیریت کنند. یکی از این شرکت‌ها Booz Allen Hamilton است که برای مدیریت کاراتر نیروهای انسانی امنیتی از هوش مصنوعی بهره می‌برد. هوش مصنوعی مسائل امنیتی را اولویت‌بندی می‌کند تا کارشناسان انسانی بتوانند روی مسائل حساس‌تر تمرکز کنند.

بعضی شرکت‌های کوچک‌تر از خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی شرکت‌هایی مثل Trustwave استفاه می‌کنند. به گفته Trustwave حدود 60 درصد از کمپانی‌هایی که در نظرسنجی آن‌ها شرکت کرده اند، اظهار داشتند که حدود نیمی از کارکنان امنیتی آن‌ها دارای مهارت‌های لازم برای مقابله با تهدیدات پیچیده هستند. با کمک هوش مصنوعی می‌توان با نیروی کار کمتری با تهدیدات مقابله کرد.

یک نمونه جالب توجه شرکت Daqri (تولیدکننده عینک‌های واقعیت افزوده برای کاربردهای مهندسی) است که با 300 کارمند، تنها یک نفر را به تحلیل سایبری گمارده است. بخش دیگر وظایف امنیتی توسط هوش ماشین انجام می‌شود که داده‌های دریافتی از حدود 1200 دستگاه شرکت را رصد می‌کند.

 

 

منابع:

technologyreview

کلمات کلیدی